1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Franse keuken
  5. Vongole à la champs-élysées ( met pastis en room )

Vongole à la champs-élysées ( met pastis en room )

Door: marcdepester

  • Frans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 21-05-2019

Ingrediënten 4 personen


200 g zeebanaan
2 dl room
1 venkel
2 dl pastis of ricard
2 kg kokkels en vongole
1 eetlepel olijfolie
peper en zout


Vongole à la champs-élysées ( met pastis en room )
Vongole à la champs-élysées ( met pastis en room )

Op zijn Parijs, met pastis of ricard en room, zalig lekker ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Spoel de schelpen enkele keren grondig in koud water.
-Blancheer de zeebanaan kort in gezouten, kokend water.
-Snijd de venkel fijn en stoof enkele minuten aan in olijfolie. Doe er de schelpen, de room en de pastis bij en bak tot de schelpen opengaan.
-Kruid bij met peper en zout en dien op met de zeebanaan.

Tags

Bron

Delhaize



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top