1. Home
  2. Recepten
  3. Japanse keuken
  4. Varkenskroketjes op z'n Japans

Varkenskroketjes op z'n Japans

Door: marcdepester

  • Japans, Borrelhapje
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 19-05-2019

Ingrediënten 4 personen


400 g varkensgehakt
600 g aardappelpuree
2 eieren
200 g paneermeel
2 uien
4 el sojasaus
6 el mayonaise
6 el bloem
boter
frituurolie
peper en zout


Varkenskroketjes op z'n Japans
Varkenskroketjes op z'n Japans

Lekker Japans aperitiefhapje

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Hak de uien fijn en stoof ze 3 minuten in een beetje boter.

Meng de puree, de uien en het vlees. Maak er kroketjes van ter grootte van een ei. Haal elk kroketje door de bloem, vervolgens door de geklopte eieren en als laatste door het paneermeel.

Frituur de kroketjes tot ze een mooie goudbruine kleur hebben. Leg ze even op keukenpapier om het overtollige vet te absorberen.

Meng de sojasaus onder de mayonaise. Serveer dit bij de warme varkenskroketjes.

Tags

Bron

Lekker van bij ons



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top