1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Bamisoep (bami kuah)

Bamisoep (bami kuah)

  • Aziatisch, Soep
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 16-05-2019

Ingrediënten 4 personen


250 g mie
1 eetlepel (zonnebloem)olie
1 ui, gesnipperd
5 teentjes knoflook, fijngehakt
400 g ongepaneerde varkensschnitzel, in smalle reepjes
1½ liter kippenbouillon (van 3 tabletten)
200 g gesneden prei
100 g panklare peultjes of sugar snaps
100 g taugé
4 eetlepels fijngesneden koriander of bladselderij


Bamisoep (bami kuah)
Bamisoep (bami kuah)

Lekkere maaltijdsoep

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Bereid de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat de mie uitlekken en knip de sliertjes eventueel in stukken.

-Verhit de olie in een braadpan en roerbak de ui en knoflook 3 minuten.
-Voeg het vlees toe en roerbak het rondom lichtbruin.
-Schenk de bouillon erbij, breng het geheel aan de kook en laat de soep zachtjes 15 minuten koken.

-Roer de prei, peultjes en mie door de soep en laat de soep nog 10 minuten koken. Voeg zout en peper naar smaak toe.

-Roer vlak voor het serveren de taugé en koriander of selderij door de soep.

Bron

Okoko



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top