1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Saus
  6. Tortellini met tomaat-Mascarpone saus

Tortellini met tomaat-Mascarpone saus

Door: ggiea

  • Italiaans, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 10-05-2019

Ingrediënten 4 personen


500 gr. verse Tortellini (met kaasvulling)
350 gr. Tomato Frito
250 gr. Mascarpone
150 gr. beenham reepjes
50 gr. vers geraspte Parmezaan
100 gr. kastanjechampignons
1 eetlepel olijfolie
1 ui
1 rode paprika
1 theelepel knoflookpasta of 1 teentje vers gehakte knoflook
verse basilicum
vers gemalen peper
zout naar smaak


tortellini
tortellini

Een lekker pastagerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snipper de ui, snijd de paprika in kleine blokjes, snijd de champignons in plakjes. Fruit de groenten met de hamreepjes in de olijfolie. Voeg de knoflook toe en laat deze kort meebakken. Zet het vuur of de warmtebron wat lager en giet de Tomato Frito in de pan. Roer dit goed om met het groenten/vlees-mengsel. Schep de Mascarpone door de tomatensaus en roer goed door. Breng de saus op smaak met zout/peper en gescheurde blaadjes basilicum.
Kook de tortellini zoals aangegeven op de verpakking en laat dit goed uitlekken. Doe de tortellini in een pastaschaal en schep hierover de tomaat-Mascarpone saus. Bestrooi met wat geraspte Parmezaan en wat fijngesneden basilicum blaadjes.

Tags, , , , , ,

Serveertip

Lekker met een groene salade en stukje stokbrood om de saus mee op te dippen.



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ggiea
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top