Salsa roja

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Salsa roja

    Salsa roja

    Salsa roja

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
200 gram cherrytomaten aan de tak
1/2 teen knoflook
1 stuks rode ui
2 stuks gegrilde rode paprika's, in pot
2 eetl. rodewijnazijn
2 theel. tabasco
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Snijd de tomaten in kwarten en doe in een kom.
Pers de knoflook erboven.
Snipper een rode ui.
Snijd de paprika in blokjes.
Voeg allebei toe aan de tomaat.
Breng op smaak met de azijn, tabasco en zout.

Bron

AH

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ikkes avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten