Mexicaanse tomatensalsa

  • Mexicaans, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Mexicaanse tomatensalsa

    Mexicaanse tomatensalsa

    Mexicaanse tomatensalsa

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
3 stuks trostomaten
1 stuks rode ui
1 teen knoflook
2 stuks rode pepers
8 takjes verse koriander
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Was de tomaten, halveer ze, verwijder de zaadjes en snijd de tomaten in kleine blokjes.
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Maak de pepers schoon en snijd ze in dunne reepjes.
Hak de koriander fijn en pers de limoen uit.

Schep in een kom de tomaat, de ui, de knoflook, de pepers, de koriander, de limoensap en eventueel wat zout door elkaar.
Laat de salsa saus minimaal 30 min. staan zodat de smaken er goed in kunnen trekken.

Bron

AH

Serveertip

Serveren als dipsaus voor tortillachips en al bijgerecht bij Mexicaanse gerechten.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ikkes avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten