Chili con carne 3
- Mexicaans, Hoofdgerecht
- 20-30 min.
.
Ingrediënten 4 recipe.people
2 stuks uien2 personenstuks rode paprika's
2 eetl. zonnebloemolie
500 gram half-om-halfgehakt
200 gram koelverse gebroken sperziebonen
60 gram mix voor chili con carne (chili con carne)
300 ml kraanwater
800 gram kidneybonen uit blik
150 gram tortillachips
Bereidingswijze
Snipper de ui.
Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt rul.
Schep de ui en paprika erdoor en bak 3 min. mee.
Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min.
Roer de kruidenmix en het water erdoor en breng aan de kook.
Laat het mengsel 5 min. zachtjes koken.
Snipper de ui.
Maak de paprika's schoon en snijd in stukjes.
Verhit de olie in een braadpan en bak het gehakt rul.
Schep de ui en paprika erdoor en bak 3 min. mee.
Voeg de sperziebonen toe en bak 3 min.
Roer de kruidenmix en het water erdoor en breng aan de kook.
Laat het mengsel 5 min. zachtjes koken.
Bron
AH