1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio 2

Carpaccio 2

Door: ikkes

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 06-05-2019

Ingrediënten 4 personen


300 gram rundercarpaccio
1/2 eetl. balsamicoazijn
3 eetl. olijfolie truffelaroma
30 gram rucola
50 gram Parmigiano Reggiano (stuk)


Tags

Carpaccio 2
Carpaccio 2

.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de plakjes carpaccio naast elkaar op een schaal.
Klop de azijn, olie, peper en eventueel zout in een kommetje tot een dressing.
Druppel de dressing over de carpaccio.
Snijd de rucola in kleine stukjes en verdeel over de carpaccio.
Schaaf de Parmezaanse kaas in flinterdunne plakjes en leg op de carpaccio.

Tags

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top