1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Italiaanse keuken
  5. Carpaccio
  6. Carpaccio met rucola

Carpaccio met rucola

Door: ikkes

  • Italiaans, Voorgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-05-2019

Ingrediënten 4 personen


25 gram pijnboompitten
1 eetl. balsamicoazijn
5 eetl. olijfolie extra vierge
60 gram rucola
400 gram carpaccio


Tags

Carpaccio met rucola
Carpaccio met rucola

.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rooster in een droge koekenpan de pijnboompitten goudbruin.
Laat op een bordje afkoelen.
Klop in een kommetje azijn en olie tot een dressing.
Breng op smaak met peper en eventueel zout.
Snijd de rucola in grove stukken.
Schep in een kom de rucola en 1 el dressing door elkaar.
Spreid de carpaccio uit op de borden.
Maal peper en zout erboven.
Besprenkel met dressing.
Strooi de pijnboompitten erover en leg de rucola in het midden erop.

Tags

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top