Pittige gember-sojamarinade

  • Aziatisch, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 01-05-2019
  • Pittige gember-sojamarinade

    Pittige gember-sojamarinade

    Pittige gember-sojamarinade

.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 eetl. gembersiroop
2 eetl. sojasaus
2 eetl. sesamolie
2 eetl. ketchup
1/2 eetl. sriracha sauce
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Meng de gembersiroop, sojasaus, sesamolie, ketchup en sriracha tot een marinade.

Bron

AH

Serveertip

Bereidingstip:
In plaats van de srirachasaus kun je ook een halve eetlepel harissa (pittige kruidenpasta) gebruiken.

Combinatietip:
Snijd 600 g zalmfilet in 4 stukken.
Meng de marinade erdoor.
Laat minimaal 2 uur afgedekt in de koelkast marineren.
Gril ca. 4 min. op het minst warme deel van de barbecue.
Keer halverwege.

Combinatietip:
Lekker bij varkensvlees, kip en vis.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten