Raita van Jeroen Meus

  • Indiaas, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-04-2019
  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

  • Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

    Raita van Jeroen Meus

Deze Raita maakte ik bij de Rendang-van-jeroen-meus. Ik zet het recept apart van elkaar hier neer zodat het ook makkelijk terug te vinden is. Want behalve bij de Rendang is het ook erg lekker bij (Indiase) currygerechten.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
- 1 komkommer
- 3 dl (volle) yoghurt
- 1 limoen (sap
- verse koriander (15 gram)
- peper en zout
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

- Rasp de komkommer en doe hem in een schone keukenhanddoek. Wring het vocht uit de komkommer.
- Meng de komkommer met de yoghurt.
- Snipper de koriander fijn. Roer hem door de yoghurt en breng de raïta op smaak met limoensap, peper en zout.

Bron

Jeroen Meus/Dagelijkse kost

Serveertip

Lekker bijgerecht bij curry, rendang en andere Aziatische gerechten.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten