1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Indiase keuken
  5. Raita van Jeroen Meus

Raita van Jeroen Meus

Door: wilmiewillemse

  • Indiaas, Bijgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 26-04-2019

Ingrediënten 4 personen


- 1 komkommer
- 3 dl (volle) yoghurt
- 1 limoen (sap
- verse koriander (15 gram)
- peper en zout


Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus
Raita van Jeroen Meus

Deze Raita maakte ik bij de Rendang-van-jeroen-meus. Ik zet het recept apart van elkaar hier neer zodat het ook makkelijk terug te vinden is. Want behalve bij de Rendang is het ook erg lekker bij (Indiase) currygerechten.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Rasp de komkommer en doe hem in een schone keukenhanddoek. Wring het vocht uit de komkommer.
- Meng de komkommer met de yoghurt.
- Snipper de koriander fijn. Roer hem door de yoghurt en breng de raïta op smaak met limoensap, peper en zout.

Tags, , , , , , , ,

Serveertip

Lekker bijgerecht bij curry, rendang en andere Aziatische gerechten.

Bron

Jeroen Meus/Dagelijkse kost



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top