Pittige tomatensalsa

  • Spaans, Bijgerecht
  • 0-10 min.
  • Geplaatst op 26-04-2019
  • Pittige tomatensalsa

    Pittige tomatensalsa

    Pittige tomatensalsa

.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
2 stuks rode pepers
1 stuks ui
1 teen knoflook
400 gram romatomaten
15 gram verse basilicum
1 eetl. limoensap
1 theel. kristalsuiker
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
keukenmachine

Bereidingswijze

Snijd het steeltjes van de pepers.
Halveer de pepers in de lengte en verwijder met een scherp mesje de zaadlijsten.
Maal de pepers, ui, knoflook en romatomaten grof in de keukenmachine.
Snijd de basilicumblaadjes fijn.
Doe de salsa in een kommetje en roer het basilicum, limoensap en de suiker erdoor.
Breng eventueel op smaak met zout.

Bron

AH

Serveertip

Serveertip:

Lekker bij vis van de barbecue en gegrilde kip.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten