Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)

Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)

Door: wilmiewillemse

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 23-04-2019

Ingrediënten 4 personen


- 4 eieren
- aspergepunten (wit of groen)
- 5 el slagroom
- 4 el fijngesneden gerookte zalm
- peper en zout
- bieslook
- olie


Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)
Roerei met zalm en gegrilde asperges (in een glaasje)

Dit lekkere hapje was onderdeel van onze Paasbrunch 2018.
Helaas geen stap-voor-stap foto's deze keer  want die waren mislukt. Gelukkig kon ik nog wel deze uitvergroting maken van een andere foto

Ontdek meer:

Bereidingswijze

- Schil de aspergepunten en grill ze in een grillpan met een klein beetje olie.
- Doe de eieren in een kom en voeg de room toe, voeg ook een beetje peper en zout toe.
- Verhit een pan met antiaanbaklaag, schenk het eiermengsel erin en laat het een paar seconden stollen. Schep dan met een houten spatel het ei mengsel van buiten naar binnen. Schep het een paar keer goed door tot het mengsel gestold is (ongeveer een minuutje).
- Schep het roerei in glaasjes, steek er enkele asperges in en verdeel wat stukjes zalm in het midden erbovenop.
- Garneer met wat fijngeknipte bieslook.

Tags, , , , , ,

Bron

Leuke recepten (beetje aangepast en in eigen keuken gemaakt)



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van wilmiewillemse
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top