1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Zomers vruchtensoepje met pastis

Zomers vruchtensoepje met pastis

Door: marcdepester

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 22-04-2019

Ingrediënten 4 personen


1/2 meloen
100 g aardbeien
100 g frambozen
100 g blauwe druiven
1 appel
1 kiwi
300 ml jasmijnthee
50 ml droge witte wijn
100 g suiker
100 ml pastis
1 sinaasappel, de schil
1 citroen, de schil
1 vanillestokje
2 steranijs
1 cm gember
1 kaneelstokje
10 zaadjes koriander
5 kruidnagels
1 takje munt


Zomers vruchtensoepje met pastis
Zomers vruchtensoepje met pastis

Makkelijk en overheerlijk nagerecht

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Was en snijd het fruit in stukken.
-Doe de rest van de ingrediënten samen in een pan.
-Breng het vocht aan de kook en zet het vuur laag.
-Laat 30 minuten trekken zodat alle ingrediënten hun smaak en geur afgeven.
-Breng het vocht nog een keer aan de kook en giet door een zeef. Laat afkoelen in de koelkast.

SERVEREN:

Serveer samen met het fris fijngesneden fruit.

Tags

Bron

Njam



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top