1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Belgische keuken
  5. Tabouleh
  6. Chocolade tabouleh met exotisch fruit

Chocolade tabouleh met exotisch fruit

  • Belgisch, Nagerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 18-04-2019

Ingrediënten 6 personen


Voor de exotische fruitsalade:

exotisch fruit naar keuze (mango, papaya, granaatappel, passievrucht)
1 scheutje olijfolie
2 el honing

Voor de chocoladetaboulé:

5 el ongesuikerde cacaopoeder
150 gr handgerolde couscous
1 scheutje olijfolie


Chocolade tabouleh met exotisch fruit
Chocolade tabouleh met exotisch fruit

Makkelijk en super lekker. Om een super resultaat te krijgen TIP = Meng de salade van tropisch fruit met de chocoladecouscous, laat een nacht op een koele plaats rusten en werk 's anderdaags af met wat extra honing, olijfolie en fijngesneden munt.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Maak de fruitsalade:

-Snijd exotische fruit in kleine blokjes en laat dit enkele uren marineren in wat olijfolie, gemengd met honing. Houd fris, zo rond 8°.

Maak de chocoladetaboulé:
-Kook 3 dl water met de cacaopoeder tot die volledig opgelost is. Kook hierin gedurende 5 min. de couscous met wat olijfolie en laat afkoelen terwijl de couscous opzwelt.
-Giet het overtollige cacaowater weg.
***Werk je met voorgekookte couscous, giet dan de kokende cacao- infusie over de couscous nadat die met eerst met wat olijfolie werd gemengd.



Bron

Njam



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top