Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Amerikaanse keuken
  5. Kaasfondue
  6. Zwitserse stuffed burgers met kaasfondue topping

Zwitserse stuffed burgers met kaasfondue topping

Door: emmikaasfondue

  • Amerikaans Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 17-04-2019

Ingrediënten 6 personen


1 kg rundergehakt
1 knoflookteen, fijn gesneden
Versgemalen peper en zout
400 g Emmi Fondu
6 hamburgerbroodjes
12 blaadjes krulsla
3 el mosterd


Zwitserse stuffed burgers met kaasfondue topping
Zwitserse stuffed burgers met kaasfondue topping

Deze zelfgemaakte stuffed burgers met Emmi Fondü zijn onweerstaanbaar! Je vult de burgers met kaasfondue en topt ze ermee af. Grill de burgers op de Barbecue of in de grillpan, serveer met sla, vers afgebakken broodjes en mosterd.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Meng de gehakt met de knoflook, peper en zout. Verdeel in 6 gelijke bollen.
2. Snijd de Emmi fondü in 12 gelijke stukken.
3. Laat je (grill)pan of barbecue warm worden.
4. Vorm van de bollen gehakt burgers en verstop in het midden een stukje Emmi fondü.
5. Grill de burgers ongeveer 4 minuten op de eerste kant.
6. Draai de burgers om, leg op elke bovenkant nog een stukje Emmi fondü.
7. Snijd ondertussen de broodjes open en leg deze ook op de grill. Laat de burgers en de broodjes samen nog 2-3 min grillen
8. Besmeer de broodjes met de mosterd. Verdeel de krulsla en leg voorzichtig de burgers op de broodjes.

Tags, , , , ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Volgen
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top