Kaasfondue nacho schotel

  • Mexicaans, Borrelhapje
  • 10-20 min.
  • Geplaatst op 17-04-2019
  • Kaasfondue nacho schotel

    Kaasfondue nacho schotel

    Kaasfondue nacho schotel

Deze nacho schotel met kaassaus van Emmi Kaasfondü is perfect in combinatie met een heerlijke frisse salsa die je zelf maakt! Nacho's zijn de ultieme comfort food! Zet de schotel op tafel tijdens een borrelavond met vrienden.

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
400 g Emmi fondü
600 g nacho chips
2 avocado's
4 trostomaten
1 rode ui, gesnipperd
2 limoentjes
10 g platte peterselie, fijn gesneden
Boodschappen bestellen
Benodigdheden
Grote schaal

Bereidingswijze

1. Laat de Emmi fondü smelten in een sauspan op laag vuur.
2. Haal de avocado's uit de schil, ontdoe van de pit en snijd in kleine blokjes. Snijd het hart van de tomaten uit de tomaten en snijd de tomaten ook in kleine blokjes. Doe dit samen in een kommetje met de gesnipperde ui, sap van de limoenen en de peterselie.
3. Leg de nacho chips op een grote schaal. Schenk de fondü over de nacho's en verdeel de salsa over het geheel. Garneer met extra peterselie of koriander.

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten