Yogonaise

  • Belgisch, Saus/dressing
  • 0-10 min.
  • Yogonaise

    Yogonaise

    Yogonaise

Zelf een lichtere variant van mayonaise maken? Geen probleem, probeer deze yogonaise eens.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
1 Eierdooier
1 el Mosterd
sap van een halve Citroen
150 ml Koolzaadolie
5 el Griekse yoghurt
Peper en zout
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 387,18 kcal
Koolhydraten 1,55 g
Eiwitten 2,05 g
Vetten 41,26 g

Bereidingswijze

-Laat alle ingrediënten op kamertemperatuur komen.
-Klop de dooier, de mosterd en het citroensap los met een garde.
-Voeg beetje bij beetje de koolzaadolie toe tot je mayonaise krijgt.
-Voeg de Griekse yoghurt toe.
-Kruid met peper en zout naar smaak.

Bron

vtm- chef = sandra bekkari

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

marcdepester avatar
marcdepester

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten