1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Snijbonen op Franse wijze

Snijbonen op Franse wijze

  • Frans, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-04-2019

Ingrediënten 2 personen


400 gram snijbonen
zout, peper
3 teentjes knoflook, gepeld in plakjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde tijm


Verder heb je nodig


Pan
vergiet

Franse snijbonen lekker met knoflook en olijfolie
Franse snijbonen lekker met knoflook en olijfolie

Beetgare snijbonen met olijfolie en veel knoflook: zo lekker.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijbonen wassen, puntjes verwijderen en in schuine stukken van plm. 2 cm. snijden.
Snijbonen in korte tijd beetgaar koken met 1 kopje water en zout.
Beetgare snijbonen goed laten uitlekken in een vergiet.
Olijfolie verhitten in een pan.
Knoflook glazig bakken in de olijfolie.
Snijbonen toevoegen en even omscheppend meebakken.
Snijbonen op smaak maken met peper en tijm.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top