Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Franse keuken
  5. Snijbonen op Franse wijze

Snijbonen op Franse wijze

Door: pwiggers

  • Frans Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-04-2019

Ingrediënten 2 personen


400 gram snijbonen
zout, peper
3 teentjes knoflook, gepeld in plakjes gesneden
2 eetlepels olijfolie
1 theelepel gedroogde tijm


Verder heb je nodig


Pan
vergiet

Franse snijbonen lekker met knoflook en olijfolie
Franse snijbonen lekker met knoflook en olijfolie

Beetgare snijbonen met olijfolie en veel knoflook: zo lekker.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijbonen wassen, puntjes verwijderen en in schuine stukken van plm. 2 cm. snijden.
Snijbonen in korte tijd beetgaar koken met 1 kopje water en zout.
Beetgare snijbonen goed laten uitlekken in een vergiet.
Olijfolie verhitten in een pan.
Knoflook glazig bakken in de olijfolie.
Snijbonen toevoegen en even omscheppend meebakken.
Snijbonen op smaak maken met peper en tijm.

Tags, ,



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van pwiggers
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top