De perfecte scrambled eggs

  • Wereld, Ontbijt
  • 10-20 min.
  • De perfecte scrambled eggs

    De perfecte scrambled eggs

    De perfecte scrambled eggs

Scrambled eggs is een heerlijk klassiek ontbijt. Het is heel gemakkelijk te maken. De truc zit hem in het vuur optijd uitdraaien. Als de eieren te ver doorgaren zijn de scrambled egg niet fluffy meer. Met smaken kun je varieren, je zou bijvoorbeeld rode peper of vers gesneden groene kruiden aan het mengsel toe kunnen voegen. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
8 eieren
Versgemalen peper en zout
50 g roomboter
Boodschappen bestellen
Voedingswaarde per portie
Voedingswaarde Eenheid
Energie 224,21 kcal
Koolhydraten 0,35 g
Eiwitten 12,39 g
Vetten 19,24 g
Benodigdheden

Koekenpan, mengkom, spatel

Bereidingswijze

1. Laat een Koekenpan warm worden op middelmatig vuur.
2. Breek ondertussen de eieren in een kom, mix deze goed met een vork en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
3. Laat de boter in de pan smelten. Giet daarna meteen het eimengsel in de pan en blijf zachtjes roeren.
4. De scrambled eggs zijn klaar als de eieren er zijdeachtig uitzien en nog een beetje lopen. Zet dan direct het vuur uit en serveer.
5. Garneer eventueel met versgemalen peper en zout of bieslook.

Dit recept is te vinden in:

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Sabine_Gaastra avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten