1. Home
  2. Recepten
  3. Wereldkeuken
  4. De perfecte scrambled eggs

De perfecte scrambled eggs

  • Wereld, Ontbijt
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-04-2019

Ingrediënten 4 personen


8 eieren
Versgemalen peper en zout
50 g roomboter


Verder heb je nodig


Koekenpan, mengkom, spatel


De perfecte scrambled eggs
De perfecte scrambled eggs

Scrambled eggs is een heerlijk klassiek ontbijt. Het is heel gemakkelijk te maken. De truc zit hem in het vuur optijd uitdraaien. Als de eieren te ver doorgaren zijn de scrambled egg niet fluffy meer. Met smaken kun je varieren, je zou bijvoorbeeld rode peper of vers gesneden groene kruiden aan het mengsel toe kunnen voegen. 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Laat een Koekenpan warm worden op middelmatig vuur.
2. Breek ondertussen de eieren in een kom, mix deze goed met een vork en breng op smaak met versgemalen peper en zout.
3. Laat de boter in de pan smelten. Giet daarna meteen het eimengsel in de pan en blijf zachtjes roeren.
4. De scrambled eggs zijn klaar als de eieren er zijdeachtig uitzien en nog een beetje lopen. Zet dan direct het vuur uit en serveer.
5. Garneer eventueel met versgemalen peper en zout of bieslook.



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top