1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Aziatische keuken
  5. Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..

Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..

Door: Keukensloofje47

  • Aziatisch, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-04-2019

Ingrediënten 2 personen


1/2 klein gesneden spitskool (op mandoline geschaafd)
1/2 rode paprika in blokjes of dunne reepjes
1 teen knoflook gesnipperd
1 ui gesnipperd
1-2 el sojasaus
1-2 el gembersiroop
1 el chilisaus
1 el olie


Verder heb je nodig


Mandoline, Snijplank, mes, wok

Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..
Roerbak Spitskool met een Oosters Accentje..

En zo heb je dan van een ander gerecht een halve spitskool over en dan moet je er wat mee. Dit gerecht viel bij ons goed in de smaak en was zó klaar.

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm 1 el olie in de pan en roerbak de paprika, ui en knoflook enkele minuten.
Voeg dan de gesneden spitskool toe en roerbak enkele minuten mee.
Voeg de sojasaus, gembersiroop en de chilisaus toe . Werk alles goed doorelkaar en laat het gerecht nog enkele minuten garen.
De kool blijft lekker iets knapperig.

Tags, , , , , ,



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Keukensloofje47
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top