Fran­se kalfs­bur­gers met ham

  • Frans, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Geplaatst op 10-04-2019
  • Fran­se kalfs­bur­gers met ham

    Fran­se kalfs­bur­gers met ham

    Fran­se kalfs­bur­gers met ham

Makkelijk en lekkere burger op de grill of BBQ ; Lekker met gemengde salade en stokbrood.

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
500 g kalfsgehakt
150 g roompaté (losgeroerd)
100 g achterham (fijngehakt)
1 theelepel Franse mosterd
½ theelepel worcestershiresauce
1 ei
½ zakje verse peterselie ((a 25 g), fijngehakt)
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

-In kom gehakt met paté, ham, mosterd, Worcestershiresaus, ei, peterselie en naar smaak zout en peper goed door elkaar mengen en tot een stevige bal kneden.
-Gehaktmengsel in 8 gelijke stukken verdelen en elk stuk tot hamburger van ca. 1 1/2 cm dik vormen en tot gebruik, afgedekt, in koelkast bewaren.
-Hamburgers op goed ingevet rooster leggen en aan elke kant ca. 7 min. grillen.

Bron

AH

Laatste reacties

Er zijn nog geen reacties

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Doorsturen

Home Recepten