1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal

Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal

  • Vegetarisch, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 02-04-2019

Ingrediënten 4 personen


1 pakje mix voor bami speciaal (39 g)
300 g mienestjes (pak 500 g)
2 el zonnebloemolie
2 schaaltjes oosterse wokblokjes (a 175 g)
1 prei (gewassen en in ringen)
1 zak oosterse wokgroente (400 g)
1 bak kant-en-klare satésaus (500 g)
3 el seroendeng (strooisel van geroosterd kokos en pinda's en specerijen a 100 g)


Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal
Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal
Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal
Snelle Ve­ga­ ba­mi spe­ci­aal

Snel, makkelijk en lekker

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze


-Doe de inhoud van de zakjes uit de mix voor bami speciaal in een kommetje en schenk er 100 ml heet water bij.
- Laat 10 min. staan. Kook ondertussen de mienestjes beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking.
Verhit de olie in een wok en roerbak de wokblokjes 2 min.
-Schep de prei erdoor en bak 1 min. mee.
-Voeg de wokgroente toe en bak al omscheppend nog 3 min.
-Verwarm ondertussen de satésaus volgens de aanwijzingen op de verpakking.
-Schep de mix voor bami speciaal door de groenten.
-Voeg de mie toe en bak 1 min. mee.
-Verdeel de bami over 4 borden.
-Serveer met de seroendeng en satésaus.

Tags

Serveertip

Tip:
U kunt de satésaus ook zelf maken terwijl de mie kookt: verwarm 3 royale el pindakaas met stukjes noot met 300 ml volle melk en 3 el ketjap. Roer glad. Breng op smaak met sambal of peper.

Bron

AH



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top