Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

  • Wereld, Brood
  • 20-30 min.
  • Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

  • Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

  • Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

    Hartige paaskrans met croissantdeeg en ei

Deze hartige paaskrans wil je maken voor de paasbrunch. Ontzettend lekker met ei, spek en kaas. Als je een van de ingredienten niet lekker vind kan je deze weglaten. Tip: experimenteeer met het toevoegen van verschillende kruiden. 

Deel dit recept

Ingrediënten 4 recipe.people
1 pak Jumbo super croissants
6 eieren
scheutje melk
versgemalen peper en zout
6 plakken ontbijtspek
200 g geraspte kaas
1 ei, los geklopt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Verwarm de oven voor op 200 graden.
2. Verhit een Koekenpan op het vuur en smelt hierin een klontje boter. Meng de eieren met de melk peper en zout en maak hier scrambled eggs van in de koekenpan.
3. Pak een bakplaat, bekleed deze met bakpapier en leg hier de plakken croissantdeeg uit in een ster. Verdeel de ontbijtspek over de punten van de ster. :Leg hier vervolgens de scrambled egg en de kaas op.
4. Vouw de punten van de ster naar binnen zodat er zich een krans vormt. Besmeer met het los geklopte ei en garneer eventueel met gedroogde Italiaanse kruiden.
5. Bak de krans in 20-30 minuten af.

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

Sabine_Gaastra avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten