1. Home
  2. Recepten
  3. Belgische keuken
  4. Zalm
  5. Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

Door: marcdepester

  • Belgisch, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 31-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 afbak roombotercroissants
4 middelgrote eieren
75 ml halfvolle melk
15 g ongezouten roomboter
100 g gerookte zalmblokjes
30 g veldsla


Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla
Crois­sant ge­vuld met roer­ei, ge­rook­te zalm en veld­sla

Wát een perfecte combinatie. Een feestje op zich tijdens de paasbrunch!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Verwarm de oven voor op 200 °C en bak de croissants in ca. 5 min. af.
-Klop ondertussen de eieren los met de melk en peper naar smaak en verhit de boter op laag vuur in een koekenpan, voeg het losgeklopte ei toe en roer rustig met een houten spatel tot het ei net gestold is. Dit duurt ca. 3 min.
-Roer de zalmblokjes er losjes door.
nijd de croissants open aan 1 kant, maar niet helemaal door. Vul ze met het roerei en de veldsla.

Tags

Serveertip

Variatietip:
Lekker met avocadopuree, rauwe tomaat, uitgebakken pancetta & tuinkers.
Variatietip:
Lekker met brie, plakjes appel, pecannoten & honing. Bak de croissants met de vulling af in de oven.
Variatietip:
Lekker met banaan, 3 kleuren choco-paaseitjes & gezouten pinda's. Bak de croissants met de vulling af in de oven.

Bron

AH



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top