1. Home
  2. Recepten
  3. Aziatische keuken
  4. Gevulde eieren
  5. Aziatische gevulde eieren

Aziatische gevulde eieren

Door: Sabine_Gaastra

  • Aziatisch, Borrelhapje
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 27-03-2019

Ingrediënten 10 personen


4 eieren
1 el sriracha
Citroensap
Peper&zout
Worcestersaus
1 el mayonaise
10 g verse koriander
1 el zwart sesamzaad


Verder heb je nodig


Spuitzak

Aziatische gevulde eieren
Aziatische gevulde eieren
Aziatische gevulde eieren
Aziatische gevulde eieren

De klassieke gevulde eieren ken je waarschijnlijk wel maar heb je de Aziatische variant weleens geprobeerd? Deze Aziatische gevulde eieren zijn licht pittig en kruidig van smaak. Een leuk hapje voor op een feest of brunch! 

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

1. Kook de eieren totdat ze hardgekookt zijn. Laat de eieren schrikken en afkoelen
2. Pel de eieren en snijd ze netjes doormidden. Doe het eigeel in een kom en leg het eiwit apart.
3. Voeg sriracha en citroensap toe. Voeg vervolgens peper en zout toe naar smaak.
4. Voeg de mayonaise en worcestersaus toe en meng alles goed door elkaar
5. Voeg een eetlepel sambal aan het eimengsel toe en roer alles goed door elkaar.
6. Doe het mengsel in een spuitzak en vul het eiwit
7. Garneer met koriander en zwart sesamzaad.

Tags, , ,



Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Sabine_Gaastra
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top