Smakelijke " Paaseitjes" van kwarteleitjes met zalm
- Nederlands, Borrelhapje
- 10-20 min.
Lekker hapje voor bij de Paasbrunch of Paasborrel.
Ingrediënten 4 personen
1 en 1/2 el mayonaise100 gr gerookte zalm of ( ham)
12 kwarteleitjes
12 cocktail prikkers
1 tl citroensap
12 topjes kervel of dille.
Benodigdheden
Pan, Snijplank en mes kommetje
Bereidingswijze
Kook de kwarteleitjes in 4 min. hard. Spoel ze onder stromend water koud en pel de eitjes. Snijd de zalm in reepjes. Meng de mayonaise met het citroensap. Smeer op elk reepje zalm een beetje mayonaise en leg er een topje kervel bij. Wikkel er een kwarteleitje in en steek er een prikker door. Leg ze op een schaal en serveer met een schaaltje zeezout om te dippen.
Bron
Jumbo.nl
Serveertip
Kwarteleitjes zijn ook heel lekker met rosbief, runder rookvlees of grill ham. Of maak er een vegetarisch hapje van met een reepje jonge kaas!