Ontbijtje

  • Kinderkeuken, Lunch/Brunch
  • 10-20 min.

gezond en lekker

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
2 plakken verse annanas, 1 yoghurtbekertje frambozen. 1 yoghurtbekertje vanilleyoghurt, 1 kleine in plakjes gesneden banaan, 2 eetlepels geroosterde amandelen.
Boodschappen bestellen

Voorbereiding

HOE SCHIL JE EEN ANNANAS?

1: snij de kroon eraf

2: halveer de vrucht en halveer de helften.

3: snij de schil en de stronk eraf

4: in stukjes snijden.

Bereidingswijze

doe de yoghurt in 4 schaaltjes en verdeel het fruit, eerst annanas, daarna frambozen en de bananen, over de schaaltjes en versier het ontbijt met amandelen.

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

gerdien avatar

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten