Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Italiaanse keuken
  4. Visschotel met perzik

Visschotel met perzik

Door: ElsLi1957

  • Italiaans
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-03-2019

Ingrediënten 4 personen


800 tot 1000 gr vis (kabeljauw, zalm, grote garnalen)uitgelekt en zo droog mogelijk
1 blik perzikschijfjes uitgelekt
1 bakje champignons
2dl slagroom
1 zakje Knorr Lente-ui cremesoep


Verder heb je nodig


Ovenschaal en oven


Dit recept heb ik jaren geleden van iemand gekregen en het zelf aangepast.
Binnen de familie en vriendenkring is het een doorslaand succes.
Makkelijk te maken en heerlijk om te eten.
De combinatie van zoet en vis is zooooo lekker

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Ovenschaal invetten.
Daarna de vis in stukken snijden, evt. voorzien van peper en zout, in de schaal leggen.
Hierop de uitgelekte, in schijfjes gesneden perziken leggen.
Daarop de champignons in schijfjes gesneden leggen
De slagroom mengen met het zakje soep en over dit alles uitgieten.
Dit alles ca. 45 minuten in de oven op 200 graden, waarvan 10 minuten afgedekt.

Tags, ,

Serveertip

Gerecht serveren met tagliatelle, rijst of evt. stokbrood



Deel dit recept

Reacties (1)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ElsLi1957
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top