Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Franse keuken
  4. Zalm
  5. Zalm Belle Vue

Zalm Belle Vue

Door: marcdepester

  • Frans, Feestmaaltijd
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 15-03-2019

Ingrediënten 4 personen


Cocktailsaus
1 prei
1 stuk zalm (600 à 800 gr)
1 wortel
1 ui
1 stengel selder
1 teentje look
tijm en laurier
peper en zout
1 krop sla
4 hardgekookte eieren
4 tomaten
Groentebouillon


Zalm Belle Vue
Zalm Belle Vue

Klassieker van formaat, super lekker en makkelijk te bereiden.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-Snijd de groenten grof en maak er bouillon van met de look, tijm en laurier. Kruid goed met peper en zout, voeg een lepel groentenbouillon toe en laat 45 minuten koken.
-Pocheer de zalm in de bouillon, breng de vis gedurende ongeveer 30 seconden in de kokende bouillon, haal de bouillon van het vuur en laat de vis afkoelen in het kookvocht.
-Serveer de koude zalm op een bedje van sla, hardgekookte eitjes, tomaat en cocktailsaus.

Tags

Bron

VTM - Piet Huysentruyt



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top