Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Door: marcdepester

  • Mexicaans Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 takjes rozemarijn
4 takjes koriander
4 takjes munt
2 tequila
12 olijfolie
4 limoensap
2 honing
1 venkelzaadjes
2 teentjes look
8 spekreepjes
1 korianderbolletjes
4 zeebaarsfilets


Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette
Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Heerlijk grill (BBQ) gerecht ; snelle en makkelijke bereiding ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-vraag aan de visboer om de zeebaars te fileren
- Snijd in porties.
-Plet de korianderbolletjes samen met de venkel en strooi dat over de vis.
-Strooi er rozemarijn over.
- Wikkel de vissen in de spekreepjes, smeer in met een beetje olijfolie.
-Gril ze aan beide zijden gedurende 4' elk in een grillklem.
-Meng de honing, limoen, olijfolie en tequila, kruid met peper en zout. Voeg er gehakte koriander en munt bij.
-Serveer de vis met de vinaigrette.

Tags

Bron

Chef = ¨Piet Huysentruyt - VTM -



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top