1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Mexicaanse keuken
  5. Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Door: marcdepester

  • Mexicaans, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 15-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 takjes rozemarijn
4 takjes koriander
4 takjes munt
2 tequila
12 olijfolie
4 limoensap
2 honing
1 venkelzaadjes
2 teentjes look
8 spekreepjes
1 korianderbolletjes
4 zeebaarsfilets


Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette
Zeebaars met munt, koriander, honing en tequila vinaigrette

Heerlijk grill (BBQ) gerecht ; snelle en makkelijke bereiding ! 

Ontdek meer:

Bereidingswijze

-vraag aan de visboer om de zeebaars te fileren
- Snijd in porties.
-Plet de korianderbolletjes samen met de venkel en strooi dat over de vis.
-Strooi er rozemarijn over.
- Wikkel de vissen in de spekreepjes, smeer in met een beetje olijfolie.
-Gril ze aan beide zijden gedurende 4' elk in een grillklem.
-Meng de honing, limoen, olijfolie en tequila, kruid met peper en zout. Voeg er gehakte koriander en munt bij.
-Serveer de vis met de vinaigrette.

Tags

Bron

Chef = ¨Piet Huysentruyt - VTM -



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van marcdepester
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top