1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Paashaascake

Paashaascake

Door: ikkes

  • Nederlands, Banket
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 14-03-2019

Ingrediënten 10 personen


1 pak cakemix (400 gram)
150 gram boter
50 milliliter melk
4 stuks eieren
1 stuks chocoladecake (kant-en-klaar)


Verder heb je nodig


Oven

Tags

Paashaascake
Paashaascake

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verwarm de oven voor op 160ºC.
Bekleed de cakevorm met bakpapier.
Bereid het cakebeslag volgens de aanwijzingen op de verpakking met de boter, melk en eieren.
Snijd plakken van de chocoladecake en steek uit elke plak met een uitsteekvormpje een haasje.
Schep een laag cakebeslag in de cakevorm en zet de haasjes erin.
Vul op met de rest van het cakebeslag en bak de cake in de oven in circa 1 uur gaar en goudbruin.
Neem de cake uit de oven en laat afkoelen.
Snijd de paashaascake in plakken.

Tags

Serveertip

Bereidingstip:
Het konijnuitsteekvormpje vind je in de betere kookwinkel of online. Er zijn nog veel meer leuke vormpjes. Natuurlijk ook geschikt om koekjes mee te bakken!

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top