1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Boerenomelet

Boerenomelet

Door: ikkes

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 14-03-2019

Ingrediënten 2 personen


50 gram boter
300 gram boerensoepgroenten, vers gesneden
6 stuks eieren
100 milliliter melk
1 snufje peper, Versgemalen
2 eetl. peterselie (vers of diepvries), gehakte
150 gram gekookte hamreepjes
1 theel. paprikapoeder
50 gram belegen kaas, geraspte
1 snufje zout


Tags

Boerenomelet
Boerenomelet

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Verhit de helft van de boter en roerbak hierin de soepgroenten 4 minuten.
Klop de eieren schuimig met de melk en voeg zout, peper en 1 eetlepel peterselie toe.
Verwarm de rest van de boter in een grote koekenpan en giet het ei­mengsel erin.
Bak een goudgele omelet waar­van het eimengsel net gestold is.
Keer de omelet niet om.
Schep de hamreepjes en paprikapoeder door de groente.
Verdeel het mengsel over één helft van de omelet en sla de andere helft eroverheen.
Strooi de rest van de peterselie en de kaas erover en laat de omelet op een bord of schaal glijden.

Tags

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top