1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Zalm
  5. Omeletrol met zalm

Omeletrol met zalm

Door: ikkes

  • Nederlands, Lunch/Brunch
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 13-03-2019

Ingrediënten 1 personen


2 stuks eieren
1 klontje roomboter
40 gram gerookte zalm
2 eetl. Griekse yoghurt
1 snufje bieslook
1 snufje peper
1 snufje zout
1 handje rucola
1 stuks tomaat


Tags

Omeletrol met zalm
Omeletrol met zalm

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop de eieren los in een kommetje.
Verhit het klontje roomboter in een koekenpan met anti-aanbaklaag op laag vuur.
Als de boter gesmolten is en uitgebruist, voeg de geklopte eieren toe.
Laat op laag vuur langzaam gaar worden.
Snijd ondertussen de tomaat in plakjes.
Draai de omelet na ongeveer 2 minuten om.
Als de omelet is omgedraaid, serveer deze dan direct op een bord.
Smeer de omelet in met de Griekse yoghurt.
Beleg met de zalm, peper en zout.
Rol de omelet strak op met wat rucola en plakjes tomaat.
Versier met een beetje gehakte bieslook.

Tags

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top