Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Nederlandse keuken
  4. Waldorf wedge salad

Waldorf wedge salad

Door: ikkes

  • Nederlands
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 13-03-2019

Ingrediënten 4 personen


1 krop ijsbergsla
4 eetl. mayonaise
4 eetl. karnemelk
2 stengels bleekselderij, in boogjes
1 stuks rode appel, in dunne reepjes gesneden
60 gram rode pitloze druiven, gehalveerd
35 gram walnoten, grof gehakt


Tags

Waldorf wedge salad
Waldorf wedge salad

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd de ijsbergsla in 8 parten.
Meng de mayonaise met de karnemelk en breng op smaak met zout en peper.
Giet deze dressing over de sla en verdeel de bleekselderij, appel, druiven en walnoten erover.
Serveer direct.

Tags

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top