1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Hasselback Potato

Hasselback Potato

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 12-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks aardappels, groot
4 takjes verse peterselie, gehakt
0.5 bosje verse kervel, gehakt
0.5 bosje verse bieslook, gehakt
3 teentjes knoflook, gesnipperd
50 gram boter
1 snufje peper
1 snufje zout


Hasselback Potato
Hasselback Potato

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Was de aardappels met koud water.
Prik er aan de onderkant van de aardappel over de lengte een satéprikker doorheen.
Draai de aardappel om en snijd met een scherp mes dunne sneetjes tot op de satéprikker.
Verwijder de satéprikker en waaier de aardappel open.
Leg de aardappel op aluminiumfolie met de glimmende zijde aan de binnenkant.
Bestrooi met peper, zout, een paar blokjes boter en een beetje groene kruiden. Bewaar wat groene kruiden om mee te garneren.
Vouw het aluminiumfolie dicht en gaar 25 minuten in een oven van 200°

Bron

Emte



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top