1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Zalm
  6. Zalm met dilledressing

Zalm met dilledressing

Door: ikkes

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 12-03-2019

Ingrediënten 4 personen


1 eetl. vers citroensap
1 theel. scherpe mosterd
1 theel. honing
2 eetl. olijfolie
1 bosje dille, fijngehakt
1 bosje bieslook, fijngehakt
4 moten zalmfilet met vel


Verder heb je nodig


Barbecue
aluminiumfolie

Tags

Zalm met dilledressing
Zalm met dilledressing

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Klop citroensap, mosterd, honing en olie goed door elkaar en roer de gehakte kruiden erdoor.
Breng op smaak met zout en versgemalen peper.
Wrijf de zalm in met wat zout en versgemalen peper en rooster op een ingevet barbecuerooster of een stuk aluminiumfolie op de velkant tot half gaar.
Draai om en rooster nog 2 minuten door.
Schep op borden en lepel er wat dressing over.

Tags

Serveertip

Tip:
Lekker met een couscoussalade of gepofte aardappel.

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top