Homemade vissticks met remoulade

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  • 20-30 min.
  • Homemade vissticks met remoulade

    Homemade vissticks met remoulade

    Homemade vissticks met remoulade

/

Deel dit recept

Ingrediënten 4 personen
50 gram bloem
2 stuks eieren, losgeklopt
200 gr. broodkruim, of panko (Japans paneermeel)
2 stuks pangasiusfilets, in dikke repen gesneden
5 eetl. eetlepels zonnebloemolie
200 gram crème fraîche
5 stuks cocktailaugurken, in kleine blokjes gesneden
2 eetl. kappertjes, grof gehakt
1 stuks citroen, rasp en sap
3 eetl. peterselie, fijngehakt
2 eetl. dille, fijngehakt
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

Schep de bloem op een bord en meng met een snufje zout en peper.
Zet een kom met de geklutste eieren en een kom met broodkruim klaar.
Doop de visreepjes een voor een eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het broodkruim.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de vissticks goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Maak intussen de remoulade en meng de crème fraîche met de augurk, kappertjes, citroenrasp en -sap, peterselie en dille.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de vissticks warm met de saus.

Bron

Emte

Dit recept is te vinden in:

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

ikkes avatar
ikkes

Doorsturen

Home Recepten