1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Remoulade
  6. Homemade vissticks met remoulade

Homemade vissticks met remoulade

  • Nederlands, Hoofdgerecht
  •  20-30 min.
  • Geplaatst op 12-03-2019

Ingrediënten 4 personen


50 gram bloem
2 stuks eieren, losgeklopt
200 gr. broodkruim, of panko (Japans paneermeel)
2 stuks pangasiusfilets, in dikke repen gesneden
5 eetl. eetlepels zonnebloemolie
200 gram crème fraîche
5 stuks cocktailaugurken, in kleine blokjes gesneden
2 eetl. kappertjes, grof gehakt
1 stuks citroen, rasp en sap
3 eetl. peterselie, fijngehakt
2 eetl. dille, fijngehakt



Homemade vissticks met remoulade
Homemade vissticks met remoulade

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schep de bloem op een bord en meng met een snufje zout en peper.
Zet een kom met de geklutste eieren en een kom met broodkruim klaar.
Doop de visreepjes een voor een eerst in de bloem, dan in het ei en vervolgens in het broodkruim.
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak hierin de vissticks goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier.
Maak intussen de remoulade en meng de crème fraîche met de augurk, kappertjes, citroenrasp en -sap, peterselie en dille.
Breng op smaak met zout en peper.
Serveer de vissticks warm met de saus.

Bron

Emte



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top