1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Stokbrood met kruidenboter en kaas

Stokbrood met kruidenboter en kaas

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 11-03-2019

Ingrediënten 4 personen


1 stuks stokbrood
100 gr. boter, gesmolten
1 handje peterselie, vers, fijngehakt
1 handje basilicum, vers
1 teentje knoflook, geperst
50 gr. jonge kaas, geraspt


Verder heb je nodig


Barbecue

Stokbrood met kruidenboter en kaas
Stokbrood met kruidenboter en kaas

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Snijd schuine inkepingen in de bovenkant van het stokbrood.
Meng de boter met de peterselie, basilicum en knoflook en breng op smaak met zout en peper.
Schep met een lepel de kruidenboter tussen de inkepingen in het brood en bestrooi met de kaas.
Bak het brood aan de zijkant van de barbecue (niet op direct vuur) totdat het goudbruin en knapperig is en de kaas is gesmolten.
Leg tijdens het bakken eventueel een vel aluminiumfolie onder het brood zodat de onderkant niet verbrandt.

Bron

Emte



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top