Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Eierhaantjes

Eierhaantjes

Door: ikkes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks eieren
1 stuks winterwortel
2 stuks zwarte olijven


Tags

Eierhaantjes
Eierhaantjes

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor een perfecte haan laat je de eieren acht minuten koken.
Pel ze voorzichtig en snijd een klein stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
Snijd een winterwortel in dunne plakjes en steek deze uit met een gekartelde steker.
Snijd met een scherp mesje voorzichtig een sneetje aan de bovenkant van het ei en druk daar het uitgestoken plakje wortel in dat dient als kam.
Driehoekjes van wortel vormen de snavel.
En met olijven maak je makkelijk smaakvolle ogen.

Tags

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top