1. Home
  2. Recepten
  3. Bijgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Eierhaantjes

Eierhaantjes

  • Nederlands, Bijgerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 10-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks eieren
1 stuks winterwortel
2 stuks zwarte olijven


Eierhaantjes
Eierhaantjes

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voor een perfecte haan laat je de eieren acht minuten koken.
Pel ze voorzichtig en snijd een klein stukje van de onderkant zodat ze blijven staan.
Snijd een winterwortel in dunne plakjes en steek deze uit met een gekartelde steker.
Snijd met een scherp mesje voorzichtig een sneetje aan de bovenkant van het ei en druk daar het uitgestoken plakje wortel in dat dient als kam.
Driehoekjes van wortel vormen de snavel.
En met olijven maak je makkelijk smaakvolle ogen.

Bron

Emte



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top