1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde eieren
  6. Gevulde eieren

Gevulde eieren

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks eieren
2 eetl. mayonaise
1 mespunt paprikapoeder
citroensap
30 gr. peterselie (1 bakje)
1 stuks tomaat
4 eetl. Hollandse garnalen
1 snufje peper, versgemalen
1 snufje zout


Verder heb je nodig


Keukenmachine

Gevulde eieren
Gevulde eieren

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren acht minuten in kokend water en laat goed schrikken.
Pel de bovenkant van de eitjes voorzichtig en lepel de eieren verder uit.
Schep het hardgekookte eiwit, de eidooier, paprikapoeder, mayonaise en citroensap in de keukenmachine en mix het geheel tot een gladde crème.
Kruid met zout en peper en schep of spuit terug in de eierschalen.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijn en snijd het vlees in fijne blokjes.
Garneer met fijngesneden peterselie, tomaat en Hollandse garnaaltjes.

Bron

Emte



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top