Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Voorgerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Gevulde eieren
  6. Gevulde eieren

Gevulde eieren

Door: ikkes

  • Nederlands, Voorgerecht
  •  0-10 min.
  • Geplaatst op 10-03-2019

Ingrediënten 4 personen


4 stuks eieren
2 eetl. mayonaise
1 mespunt paprikapoeder
citroensap
30 gr. peterselie (1 bakje)
1 stuks tomaat
4 eetl. Hollandse garnalen
1 snufje peper, versgemalen
1 snufje zout


Verder heb je nodig


Keukenmachine

Tags

Gevulde eieren
Gevulde eieren

/

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Kook de eieren acht minuten in kokend water en laat goed schrikken.
Pel de bovenkant van de eitjes voorzichtig en lepel de eieren verder uit.
Schep het hardgekookte eiwit, de eidooier, paprikapoeder, mayonaise en citroensap in de Keukenmachine en mix het geheel tot een gladde crème.
Kruid met zout en peper en schep of spuit terug in de eierschalen.
Snijd de tomaat in vieren, verwijder de zaadlijn en snijd het vlees in fijne blokjes.
Garneer met fijngesneden peterselie, tomaat en Hollandse garnaaltjes.

Tags

Bron

Emte



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top