1. Home
  2. Recepten
  3. Amuse
  4. Vis keuken
  5. Forel met vanille-ijs

Forel met vanille-ijs

Door: jeannine_schouten

  • Vis, Amuse
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 08-03-2019

Ingrediënten 4 personen


1 komkommer
1 granny smith appel
1 sjalotje
4 lepels vanille-ijs
150 gram gerookte forel
Peper/zout



Een vreemde combinatie op het eerste gezicht, maar echt heel lekker!

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Schil de appel en de komkommer en snij beiden in kleine blokjes. Snipper het sjalotje heel fijn. Meng het door elkaar met wat peper en zout. Schep er een half of helemaal gesmolten lepel vanille-ijs bovenop en garneer het met een goede laag forel in stukjes. Klaar zijn je amuses!

Tags, , , , ,

Bron

Ergens gegeten



Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van jeannine_schouten
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top