1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Boerenjongens
  6. Meloen met ijs en boerenjongens

Meloen met ijs en boerenjongens

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 07-03-2019

Ingrediënten 2 personen


1 stuks meloen (klein)
4 eetl. boerenjongens (zonder vocht)
1.5 eetl. gembersiroop
1 snufje kaneel
2 bolletjes walnotenijs


Meloen met ijs en boerenjongens
Meloen met ijs en boerenjongens

/

Deel dit recept

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiden:
Halveer de meloen en verwijder pitjes.
Steek bolletjes uit het vruchtvlees.
Roer de boerenjongens, de gembersiroop en de kaneel door elkaar.
Bereiden:
Vul de meloenhelften met de bolletjes meloen en leg daar bovenop een bolletje ijs.
Schenk het boerenjongens-mengsel erover.

Serveertip

Wijntip:
Schenk een glas goudgele, fluweelzachte Sauternes of Louiac bij dit desert.

Bron

Blad Menu



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes


Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top