Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Hoofdgerecht
  4. Vegetarische keuken
  5. Curryschotel met Tofu en Paddestoel

Curryschotel met Tofu en Paddestoel

Door: Franxcis

  • Vegetarisch Hoofdgerecht
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-2019

Ingrediënten 4 personen


300g Basmatirijst
2 uien
2 bakjes kastanjechampignons van 250g
2 el zonnebloemolie
1 bakje tofu roerbak fijngekruid 180g
1 doosje korma curry pasta koriander en kokos
30ml volle yoghurt
1 zakje garneeramandelen


Verder heb je nodig


Wok
pan
snijplank
mes


Lekker kan zo simpel zijn.

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Rijst koken volgens gebruiksaanwijzing. Ui pellen en snipperen. Champignons schoonvegen. Grote champignons halveren of in vieren snijden. In pan ui in olie goudbruin fruiten. Tofu 2 minuten meebakken. Champignons toevoegen en geheel nog ca. 3 minuten roerbakken. Currypasta door groente scheppen, kort meebakken en 200 ml water erdoor roeren en aan de kook brengen. Geheel ca. 10 minuten laten sudderen. Yoghurt door saus scheppen en op smaak brengen met zout en peper. Serveren met rijst en garneren met amandelen. Lekker met komkommersalade met knoflookdressing.

Tags, ,

Serveertip

Champignons iets langer laten garen.
Amandelen even bruinen in een hete pan zonder olie

Bron

Allerhande



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van Franxcis
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top