Smulweb.nl maakt gebruik van cookies

Graag houden wij onze website gratis, daarom maken wij gebruik van cookies en vergelijkbare meettechnieken. Hiermee kunnen wij uw instellingen onthouden en de website optimaliseren. Daarnaast kunnen wij voor advertenties een vergoeding ontvangen. Meer over cookies leest u hier.

Om verder te gaan naar de website,
verzoeken wij u om akkoord te geven.

Gaat u hiermee akkoord?

Ja, ik accepteer de cookies
  1. Home
  2. Recepten
  3. Fusion keuken
  4. banh mi a la hans

banh mi a la hans

Door: hans3333

  • Fusion
  •  30-60 min.
  • Geplaatst op 03-03-2019

Ingrediënten 2 personen


1 groot wit stokbrood supervers
3 speklappen a la minuut naturel
2 el. olie
1 el. bbq kruiden / braad en gril kruiden naar keuze
3 el. belgische mayonaise
2 tl. hoisin saus
1 ( of naar smaak ) tl. sriracha saus
4 dunne plakken goede boeren pate 0.5 cm
2 grote el. wortelreepjes uit pot goed uitgelekt
2 grote el. gemengde groenten uit pot ( turkse super of toko )
4 radijs in zeer dunne plakjes
3 jalapeno pepers in ringetjes
bosje platte peterselie geplukt zonder steeltjes


Verder heb je nodig


Plasticfolie
deegroller
mengkom
bakkwast
grilpan

banh mi a la hans
banh mi a la hans

Het blijft 1 van me favo broodjes nou broodje , het vult prima en is gewoon super lekker nog steeds.
deze versie maak ik graag en is koriander vrij dat hoort eigenlijk wel maar genetisch bepaalt smaakt dat bij mij naar zeepsop dus is het platte peterselie .
het lijkt niet op een origineel , maar dat is hier ook niet van belang

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Leg de speklapjes tussen plastic folie en rol of sla ze nog wat dunner uit .
meng olie met bbq kruiden en smeer de lapjes goed aan beide zijden in, leg koel weg voor een half uur .hoe langer hoe lekkerder.
meng de mayo met hoisin en sriracha saus zet weg maar niet koel
hak de groenten in stukjes . bak de speklapjes in een droge grilpan gaar en naar gewenste krokantheid ,snijdt vervolgens in hapklare stukjes .
opmaak:
snijdt het brood doormidden en dan in de lengte in maar niet helemaal door.
besmeer nu ruim met mayo mix , beleg dan met de pate dan de jalapeno ringetjes , speklap,
groenten , wortel en radijs , maak af met de rest van de mayonaise.

Tags, , ,

Serveertip

Je kunt hem gelijk eten maar hij wordt nog lekkerder als je hem strak inpakt en een paar uur koel weglegt
daarna even een paar minuten in een hete oven



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van hans3333
Leuk kookboek om te volgen
?
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top