1. Home
  2. Recepten
  3. Nagerecht
  4. Nederlandse keuken
  5. Verse kaas met walnoten

Verse kaas met walnoten

Door: ikkes

  • Nederlands, Nagerecht
  •  10-20 min.
  • Geplaatst op 03-03-2019

Ingrediënten 2 personen


0.5 L volle melk
1.5 dl karnemelk
25 gr. walnoten, gepeld
1 snufje zout
1 pakje sesammelbatoastjes


Tags

Verse kaas met walnoten
Verse kaas met walnoten

?

Ontdek meer:

Bereidingswijze

Voorbereiden:
Verwarm de melk met de karnemelk in een pan (geen aluminium) op zacht vuur tot er witte klontjes in een heldere vloeistof ontstaan.
Bekleed een zeef met een stuk kaasdoek en laat het geheel ca. 0.5 uur uitlekken.
Hak de walnoten fijn, houd er 2 achter voor garnering.
Meng de gehakte noten door de kaas uit de doek en breng deze op smaak met zout.
Bereiden:
Garneer de bolletjes kaas met een walnoot en leg de toastjes ernaast.

Tags

Bron

Blad Menu



Deel dit recept

Reacties (0)



Over de plaatser
Ga naar de persoonlijke pagina van ikkes
Meest bekeken
Kooktip!
Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Scroll voor meer recepten
Top