Paashaas brood & dip met kaasfondue

  • Nederlands, Bijgerecht
  • 10-20 min.
  • Paashaas brood & dip met kaasfondue

    Paashaas brood & dip met kaasfondue

    Paashaas brood & dip met kaasfondue

Zet met Pasen dit leuke Paashaas kaasfondue brood op tafel en dip met allerlei lekkere groenten in de gesmolten Emmi Kaas Fondü. Op deze manier lust iedereen groenten en het ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit op de brunchtafel. 

Deel dit recept

Ingrediënten 6 personen
Voor het brood:
1 rond broodje
2 stokbroden
2 satéprikkers
2 zwarte olijvenplakjes
1 kaasrondje voor de neus
6 reepjes komkommer, voor de sprieten
400 g Emmi fondü

Om te dippen:
150 g kleine worteltjes
1 komkommer, in reepjes
100 g radijsjes, gewassen
100 g snoeptomaatjes
Boodschappen bestellen

Bereidingswijze

1. Doe de Emmi fondü in een sauspannetje of fonduepan en laat smelten.
2. Maak ondertussen de paashaas door het kapje van het ronde broodje af te snijden en de binnenkant uit te hollen. Plaats twee uiteindes van de stokbroden boven het gezicht vast met satéprikkers en maak de pootjes van de overige twee kapjes van de stokbroden. Plaats dit op een grote plank.
3. Vul de broodkom met de Emmi fondü, maak oogjes van de twee olijvenplakjes, een neus van het kaasrondje en sprieten van komkommer.
4. Leg alles om te dippen om de Paashaas heen. En dippen maar!

Log in om een reactie te plaatsen

Bewaren in kookboek

Selecteer hier je kookboek(en) of type hier om nieuwe kookboeken aan te maken

Over de plaatser

emmikaasfondue avatar
emmikaasfondue

Kooktip!

Maak je koelkast leeg

Geef op wat je nog in de (koel)kast hebt liggen en zoek daar recepten bij!

Doorsturen

Home Recepten