Paashaas brood & dip met kaasfondue
- Nederlands, Bijgerecht
- 10-20 min.
Zet met Pasen dit leuke Paashaas kaasfondue brood op tafel en dip met allerlei lekkere groenten in de gesmolten Emmi Kaas Fondü. Op deze manier lust iedereen groenten en het ziet er ook nog eens ontzettend gezellig uit op de brunchtafel.
Bereidingswijze
1. Doe de Emmi fondü in een sauspannetje of fonduepan en laat smelten.
2. Maak ondertussen de paashaas door het kapje van het ronde broodje af te snijden en de binnenkant uit te hollen. Plaats twee uiteindes van de stokbroden boven het gezicht vast met satéprikkers en maak de pootjes van de overige twee kapjes van de stokbroden. Plaats dit op een grote plank.
3. Vul de broodkom met de Emmi fondü, maak oogjes van de twee olijvenplakjes, een neus van het kaasrondje en sprieten van komkommer.
4. Leg alles om te dippen om de Paashaas heen. En dippen maar!